Week 3, dag 2-3-4

En zo blog je elke dag, en zo blog je een paar dagen niet. Ik had er gewoon geen tijd voor. Druk op mijn werk, zo druk dat ik geen aantekeningen kon maken, wat normaal nog wel lukt. En druk in mijn sociale leven. Etentje dinsdagavond, toneel op woensdagavond en vanavond was ik pas rond half 8 thuis omdat ik eerst had gesport.

Gaat het goed?

Ja, het gaat lekker, zelfs met etentjes waar ik me braaf houd aan glazen spa rood. Het helpt ook wel dat diverse mensen me vertelden dat ik er zo goed uit zag. Ik voel me namelijk ook goed en heb enorm veel energie. Zelfs in de pufhitte die we op het moment hebben. Een heuse hittegolf. Hoe heerlijk is dat? Heerlijk dus.

En sport?

Vanavond naar de sportschool geweest en voor de tweede keer deze week gesport. En morgen heb ik een afspraak met P, weer sporten. Krachttraining morgen en volgens P gaan er dan centimeters af. Waarschijnlijk 1 tegelijk, maar dat gaan we wel zien. Ik word verondersteld het ook zelf te gaan doen, dus dat wordt goed opletten morgen.

En gaan we nog leuke dingen doen?

Zaterdag afspraak om in een heerlijke koele bioscoop ‘Pitch Perfect 2’ te gaan bekijken. Heerlijk zo’n kweelfilm en vriendin M is het daar helemaal mee eens.
Zondag met de hele vriendengroep – we zijn met zijn zessen tegenwoordig – Catan spelen. Kijken of we niet vast blijven plakken aan het bord. Wordt in ieder geval weer gezellig.

Totaal: 18 dagen

Geef een reactie