Weekend: niet helemaal fijn

Zaterdag
Lekker weer, wasje gedraaid, cadeaubonnen uitgegeven aan een nieuwe rugzak, boek uitgelezen, ’s avonds twee films gekeken, lekker gegeten. Kortom goede dag.

Zondag
Wat ben ik ontzettend ziek wakker geworden, mijn maag is van streek, ik zweet en heb het koud, nee, heb me wel eens beter gevoeld.
Na een uurtje rommelen besloten de sport vandaag maar te laten schieten, gaat hem niet worden vandaag. Heb wel meteen voor de rest van de week ingepland.

Zondagmiddag
Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Zo tegen het eind van de middag, na een uurtje slapen en wat fruit eten, ben ik weer het vrouwtje.
Ik heb net mijn eigen blog na zitten lezen en ontdekt dat ik in de tweede week mijn nijvere diëten heb geanalyseerd en daarna eigenlijk niet meer, terwijl ik toch al vijf weken bezig ben.

Wat is eraf?
Sinds ik begonnen ben met koolhydraatarm eten in totaal 4,7 kg. Tot mijn grote vreugde ben ik voorbij de magische 90 kg gekomen. De volgende grens is 85 kg. Het werd tijd. Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met de trainingen bij P en woog ik boven de 100 kg. Precies weet ik het niet, ik wilde namelijk niet kijken, ik vreesde al het ergste. De keer daarna keek ik wel en woog ik 100,8 kg. Zo, genoteerd. Dat maakt dus ruim 12,4 kg in een jaar. We gaan zo door.

Voeding
Ik vind het lekker. Ik had verwacht dat ik brood zou missen, maar dat valt mee. Ja, het is een stuk makkelijker een paar boterhammen in een lunchdoos te stoppen dan sla, komkommer, tomaat, etc. maar het is wel lekker en gevarieerd. Bij het diner mis ik wel eens de aardappeltjes, pasta en rijst. Dan is het toch wat lastiger om gevarieerd te eten en ben ik de gewokte kipfilet wel eens zat.

Bloginspiratie
Veel, heel veel, niet alleen op dit blog, maar ook op mijn andere blog, waar ik in totaal al 11 stukjes heb gepubliceerd. Vorig jaar waren dat in totaal 8 stukjes. We gaan zo door.
Op dit blog zit ik ondertussen voor dit jaar op 27 stukjes, deze maakt 28, wat mijn record is voor dit blog. In het eerste jaar (2009) schreef ik 16 stukjes. 2009 was sowieso een vruchtbaar jaar, want op mijn andere blog publiceerde ik toen 33 blogs.
Het writers block lijkt daarmee wel over. Gewoon doorschrijven dus.

Totaal: 35 dagen

Geef een reactie