Weekend, twee dagen

Zaterdag

Lastige dag, werd om 7 uur wakker, dacht “ik draai me nog even om” en werd om 9:45 weer wakker. Beetje lastig als je met een vriendin om 11 uur in Utrecht hebt afgesproken. Slaapdronken heb ik opgebeld en de afspraak verzet en eigenlijk is dat maar goed, want om 13:45 ben ik nog steeds niet helemaal bij. De dag van gisteren werkt blijkbaar nog even door.
Heb de rest van de dag doorgebracht met rommelen, even de stad in op zoek naar een boek – ik heb er namelijk nog niet genoeg – door naar Kwantum om een besteld gordijn op te halen. Heel stout in de stad een McDonalds ijsje genomen, was erg lekker, heb ervan genoten.
Wel mooi zo’n weekend, tijd voor bewerkelijke lunches waarbij je dingen moet bakken en koken. Alleen jammer dat die wokgarnalen met knoflook zijn gemarineerd, de hele koelkast ruikt ernaar.

Zondag

Psychologische vraag voor in de sportschool. Hoe komt het dat als je met een trainer bezig bent, iedereen de spullen met rust laat waarmee je aan het trainen bent, en als je alleen bezig bent, iedereen rustig de spullen gebruikt? Zat ik me vanochtend af te vragen. Het ging allemaal wel, maar als je elke keer dingen weer moet instellen is het wel lastig. En het was toch niet of ik mijn territorium niet had afgebakend.
In ieder geval lekker getraind, veertig baantjes gezwommen en daarna naar huis voor een nieuwe bewerkelijke lunch. Gumbo volgens het menu, in tien minuten klaar. De kikkerprinses leest nu bestraffend mee, want ik denk dat het wel wat langer duurt. Wel lekker. Het menu voor de komende week is al genoteerd. Twee lastige dagen, dinsdag bestuursvergadering van toneel en eten bij één van de bestuursleden. Woensdag weer bij mijn vriendelijke woensdagse kokkin, die het leuk vindt om er rekening mee te houden. Donderdag wil ik vrij nemen, dan wordt het schitterend weer volgens het weerbericht. Lang weekend.

Totaal: 28 dagen

Geef een reactie