Wat je wel wilt weten van woensdag

Onder andere dat ik hier boven de titel met de meeste w’s heb geproduceerd.

Vandaag was eigenlijk wel een betere dag, een lekker zonnetje dat mooi doorwerkte in het gebouw. Ook omdat de zonneschermen niet omlaag waren toen ik aankwam, de glazenwassers moesten nog even de ramen schoonmaken.

Lunch

Sla, met tomaat en komkommer en geitenkaas. Voor de verandering de walnoten niet vergeten, dus ik kon genieten van walnoten bij de lunch en in de middag. Verder ben ik de hele week al bezig met gezonde tussendoortjes, komkommer, tomaatjes e.d. Ook drink ik me te pletter aan water. Vandaag maar drie cappuccino’s op en verder nog drie thee.

Diner

Woensdag, dus bij mijn geliefde woensdagkokkin die een huzarensalade had klaargemaakt, met gehaktballetjes erbij en gekookte eitjes. Heerlijk en voedzaam. Mokkakoffie en vijf After Eightjes. Eén van mijn medegasten kwam er achter dat die dingen inderdaad lekker zijn, dat had ik hem een jaar geleden al kunnen vertellen.

Toneel

theeVolgende week hebben we de voorstelling, dus dit is één van de laatste repetities. Eén van de leden trakteerde, mijn uitspatting van vanavond? Thee.

Totaal: 1 jaar, 8 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie