Het worden saaie blogs

Dat heb je met een blessure aan je kuit. Ik zit nu in het stadium dat ik weer normaal kan lopen, maar het is nog steeds nadrukkelijk aanwezig. Ik zag deze week tot mijn verbazing een grote bloeduitstorting verschijnen. Een mooie blauwe plek die aan de randen groen en geel wordt.

Sporten

Normaal vertel ik dus uitgebreid wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen week. Deze week dus niet, want er valt weinig te vertellen op sportgebied. Ik heb namelijk niets gedaan.

Fietsen

Ik heb korte eindjes gefietst deze week. Ik moest deze week voor Haghespel naar Voorburg voor een repetitieavond en ben op de elektrische fiets gegaan. Ook het stukje naar de repetitieruimte op woensdag ging op de fiets. En wat dat betreft voel ik me goed genoeg om te zeggen dat ik komende week lekker weer op de fiets naar mijn werk ga. Die elektrische fiets maakt het verschil. Het blijft wel uitkijken. Ik voel duidelijk nog iets zitten in die kuit. Bowlen sla ik deze week ook nog even over. Dat wordt net kracht zetten met die linkerkuit.

Komende week

Zwemmen in plaats van bowlen. Altijd goed. En ik ga nog even nadenken over de vrijdagse afspraak met Bert, want dan moet de kuit toch wel beter aanvoelen. En ik ga even kijken wat ik nou kan doen met een kuit die aan het genezen is van een zweepslag.

Geef een reactie