Zomergevoel

Zon, dat was het vandaag. Eindelijk zomer en dan nog een hele week ook. Met een temperatuur die het op kantoor eindelijk aangenaam maakt.

Sport

Dat was even minder. De fietstocht naar de sportschool was warm en ik had kuiten die me vertelden dat er kramp aankwam. Dat was niet alleen van de warmte maar ook van moeheid. Ik was gisteren door een kleine lekkage ietwat later naar bed gegaan dan de bedoeling was. Dat brak me behoorlijk op. Toen ik bij Health City aankwam, besloot ik mijn badpak aan te trekken en het zwembad in te duiken. Stukken beter dan me uit te sloven in de zaal. Donderdag schijnt het al weer minder te worden. Mooi weer om wel te sporten.

Star Trek

Morgenavond de Star Trek marathon samen met goede vriendin M. Twee films vóór 12 uur, film nummer drie Star Trek Beyond na 12 uur. Donderdag vrij genomen. Ik geloof niet dat ik veel waard ben als ik om 3 uur ’s nachts mijn bed induik en de wekker om half 7 gaat. In de middag heb ik dus mooi tijd om te gaan sporten.

Krachttraining

Vrijdag weer met P. Waarschijnlijk weer krachttraining waar ik de effecten wel mooi van begin te merken. Mijn squats gaan dieper dan in het begin en die zijn nooit echt diep geweest. Waarschijnlijk een overblijfsel van mijn beurse knieën. Alleen maar goed als daar verbetering in komt.

Voor de rest: een heerlijke ontspannen week. Genieten van de zon en er vooral niet over klagen, ook niet als we worden overspoeld door hitte.

Totaal: 1 jaar, 34 dagen

Geef een reactie