Over zon en zondagen

zonVandaag was de zesde zondag dit jaar dat ik niet heb gesport. Er was weer toneelrepetitie, dus ik heb me er vanochtend heen gesleept en ben fijn de hele dag gaan repeteren. En dat was nou jammer, want het zonnetje scheen voor het eerst dit jaar ontzettend lekker. Ik wist een boel leukere dingen dan in een repetitielokaal rondhangen en op nummer 1 tot en met 10 stond een terrasje bij Kijkduin.

Sporten

Deze week heb ik twee maal gesport, waarvan een keer met Bert en een keer alleen. Body Step heb ik deze week overgeslagen en ik ben op de crosstrainer gaan werken met een tekstboek voor mijn neus. Ook dat werkt. Ik ben ook weer eens gaan roeien als opwarming en dat was een hele tijd geleden. Om de een of andere reden sta ik elke keer op de loopband ter opwarming en dat is vaak zo’n 15 tot 20 minuten. Bert is niet zo mega stipt. Ik probeer elke keer als ik in de sportschool ben te gaan zwemmen.

Training met Bert

Het bevalt nog steeds met Bert, want ik merk echt wel dat ik vooruitgang boek. Maar volgende keer ga ik toch vragen of hij me kan verrassen, want nadeel van het schema is dat je dat na verloop van tijd wel kent. Met Pedro ging ik nog wel eens boksen en dat vond ik leuk. Dat mag Bert van mij ook doen.

Komende week

Dinsdag en vrijdag sporten. Twee avonden vrij deze week, namelijk maandag en donderdag met het vaste plan dit zo te houden.En kijken of ik met hulp van de door de huisarts voorgeschreven Melatonine beter slaap. Dat kan ik namelijk wel gebruiken.

Totaal: 1 jaar, 269 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie