Zondag, balansdag

Body Balance

balansEen mooie zonnige dag. Ik had al besloten een les Body Balance te gaan volgen. Even een uurtje rustige sport tussen al de inspanningen van de krachttraining. Bovendien goed te doen met een been dat nog steeds niet helemaal mee wil. Dat dacht ik dus. Want ik was dus vergeten rekening te houden met het feit dat zeker het eerste half uur vol zit met oefeningen waarbij je je benen intensief moet gebruiken. Bij zonnegroeten en evenwichtsoefeningen en zo. Resultaat: het was geen balansuurtje. Het was een lesuur waarin ik hard moest werken en op sommige punten het gewoon maar even heb opgegeven. Daarna had ik even geen zin te gaan zwemmen, dus ik ben even kort in een veel te warme sauna gaan liggen en ben gaan douchen.

Lunch

Voor de verandering geen lunch bij de Hema, maar even bij de AH langs geweest. Daar heb ik wat dingen gekocht die ik vrijdag was vergeten en broodjes en rosbief en een smoothie voor bij de lunch. Even een afwisseling voor de lunch bij de Hema waar ik een traditie van maak: broodje zalm, smoothie, melk en cappuccino.

Balansdag

Vandaag is het zonnig, morgen wordt er een dag vol regen voorspeld, dus vandaag is de gelegenheid om nog een stukje balans voor de rest van de week op te pikken. Met andere woorden: nog even op het balkon genieten van de zon en een boek.

Totaal: 1 jaar, 5 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie