Aanmodderen: #WOT deel 37, 2021

Het was geen geweldige week, deze week. De energie was ver te zoeken en mijn concentratie was ver weg. Ik was geweldig goed in afleiding zoeken in de vorm van Twitter en Instagram. Er kwam weinig uit mijn handen. Kortom, ik was aan het aanmodderen.

Het #WOT woord van deze week is:

Aanmodderen = 1) Aanrommelen 2) Flodderen 3) Klungelen 4) Knoeien 5) Ondoelmatig te werk gaan 6) Pielen 7) Prutsen 8) Rommelen 9) Zonder plan werken

Afbeelding van Simon via Pixabay

Aanmodderen

Tegenwoordig vindt men dat iedereen elk moment van de dag zinnig bezig moet zijn, maar je vervelen is best goed voor een mens. En dat doet tegenwoordig niemand meer. Maar het is dus eigenlijk niet eens slecht. Werk, huishouden, Netflix-series bingen, social media bijhouden, spelletjes op je computer, sociaal leven. Gedisciplineerd elke minuut van de dag bezig zijn. Vertel, lieve lezer, wanneer heb je voor het laatst gewoon zitten aanmodderen? De boel gewoon zo gelaten, zitten geeuwen op de bank, naar buiten kijken wat die buurman nou toch in vredesnaam aan het doen is. Spoiler: zijn motor aan een hek vastzetten. En het toppunt natuurlijk: je niet schamen, je niet ergeren aan jezelf dat je helemaal niets aan het doen was. Vertel!

Schrijf je mee?

Of laat je me hier gewoon aanmodderen met mijn wekelijkse woorden? Ben je juist van de planning en zie je helemaal niets in maar een beetje rommelen? Ik hoor het graag van je. Laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

2 gedachten over “Aanmodderen: #WOT deel 37, 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *