Achterstand: #WOT deel 33

Ik heb een achterstand. Niet alleen in bloggen, zoals @drspee. In alles. Mijn to do lijst is ellenlang en er komt weinig van terecht.

Het #WOT woord van deze week: achterstand ~ 1) Achterstallige verplichtingen 2) Het minder ver zijn 3) Onbehaaglijk gevoel 4) Onbetaalbare schuld 5) Rest 6) Schuld 7) Stuk dat men achterligt.

Ik had afgelopen donderdag vrij genomen, prachtig weer, ik had er dagen voor gereserveerd, dus dat moet kunnen. En ik had een lijstje gemaakt met dingen die toch echt moesten gebeuren naar mijn idee. Sja.

  • Twee planten nieuwe aarde en nieuwe pot geven.
  • Bloggen voor #WOT en #50books
  • Notulen van een bestuurs- en van een ledenvergadering uitwerken
  • Haakpatroon zoeken
  • Uitzoeken wat ik moet doen voor Haghespel, het blad waar ik hoofdredacteur van ben
  • Sporten
  • Toneelstukken lezen

Ik heb gesport. Ook heb ik geblogd, maar niet voor #WOT en #50books. Verder ben ik naar een toneelvoorstelling geweest – Midzomernachtsdroom – gaan, erg mooi. Diezelfde avond ben ik ook uit eten geweest met toneelvriendin. Ik heb vier toneelstukken gelezen. Ik heb een nieuwe badkamer uitgezocht bij Brugman. En ik heb Criminal Minds gekeken. De serie verdwijnt op 31 augustus van MyPrime van Ziggo, dus ik moet doorkijken. Ik ben nu halverwege seizoen 8 en er zijn tien seizoenen. Ik vrees toch het ergste.

Achterstand

Blijft zo, ben ik bang voor. Donderdag heb ik misschien weer vrij, kan ik het lijstje weer oppakken. Ik kan me er niet erg druk over maken. Ik ben een ster in lijstjes maken en ze lang, erg lang aanhouden. Het komt wel goed.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *