Afspraak: #WOT deel 10

Donderdag #WOT dag. Maar ik berichtte @drspee wel dat ik een dag later zou reageren, want ik had een afspraak met een vriendin om naar Toneelgroep De Appel te gaan. Dat kwam goed uit, want de #WOT van deze week is afspraak.

Afspraak = 1) Afspraakje 2) Akkoord 3) Agreement 4) Bedinging 5) Convenu 6) Contract 7) Convenant 8) Liaison 9) Mondelinge regeling 10) Overeenkomst 11) Pact 12) Regeling 13) Rendez-vous 14) Schikking 15) Stipulatie 16) Toewijzing 17) Verbintenis 18) Verdrag.

Ik houd me aan mijn afspraken. Wat ik daarbij wel in de gaten wil houden, is dat ik niet teveel plan. Zie ik dus in mijn agenda drie bezette avonden in een week, dan komt er geen vierde afspraak bij. Het liefst stop ik eigenlijk al bij twee bezette avonden. Af en toe gaat het gewoon niet anders en dan bekijk ik mijn agenda met afgrijzen. Dan heb ik weken van tevoren al iets op donderdag gepland. Woensdag is mijn wekelijkse toneelavond. Dinsdag ga ik vaak sporten, maar ja, dinsdag is ook vaak vergaderavond van het bestuur van mijn toneelclub. En dan sta ik op maandag in de sportschool, ben ik dinsdag aan het vergaderen, sta ik woensdag in de repetitiezaal en heb ik donderdag die weken geleden afgesproken date. En met een beetje pech (of geluk) heeft vrijdagochtend vriendin M opgebeld met de mededeling dat ‘s avonds die geweldige film draait.
Dan ben ik blij als het zaterdagochtend is, of zaterdagmiddag. Koffie, krant, en pas veel later het dagelijkse leven van de zaterdag.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *