Benodigdheden voor het lezen: #50books vraag 43

Mijn gemiddelde zaterdag ziet eruit als die van vandaag. Uitgeslapen, had ik wel nodig na het toneelstuk van gisteravond waar ik tot laat heb zitten kletsen met vrienden. Ik  had om 12 uur een afspraak in de stad bij mijn gezondheidstoko Saintfit. Dat duurde een half uur, daarna ben ik nog even de stad doorgelopen en bij een paar boekhandels binnengelopen. Wonder boven wonder ben ik zonder boeken weer naar buiten gelopen. Ik heb even wat gegeten. Thuisgekomen heb ik een was in de wasmachine gegooid, heb ik een boodschappenbrief gemaakt en heb ik de afwas gedaan. De was heb ik opgehangen. Vervolgens ben ik boodschappen gaan doen. Thuisgekomen heb ik de boodschappen opgeruimd en geconstateerd dat ik natuurlijk wat vergeten was. Vervolgens bedacht ik me dat de #50books vraag nog op het programma stond.

Vraag 43: Wat heb jij nodig om te kunnen lezen?

Wat heb ik nodig?

Misschien dat het bovenstaande het laat zien? Tijd is wel leuk. En rust. Niet alleen om me heen, maar vooral in mijn hoofd. Ik moet geen lijst hebben van 1000 dingen die ik nog moet doen. En geen afleiding. Het is voor mijn lezen heel goed als mijn telefoon aan de oplader ligt. Geen afleiding van tweets, Wordfeud, Instagram en mijn mail. Dan kan ik aan dat goede boek beginnen

De leesvraag #50books is een initiatief van Peter. Hij heeft de vragen in 2013 en 2015 gesteld. Martha stelde ze in 2014, Hendrik Jan in 2016. Dit jaar worden de vragen door Martha gesteld. Deze vraag staat hier.

Eén gedachte over “Benodigdheden voor het lezen: #50books vraag 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *