Concept: #WOT deel 30

Donderdag, dag van de #WOT. Meestal kijk ik donderdagochtend even, maar dan zit ik op mijn werk en kan weinig meer doen dan notities maken. In de avond ga ik dan schrijven. Deze donderdagavond kwam daar niets van. Een vriendin kwam langs, we hebben samen zitten kletsen en onze vakantie in New York zitten bespreken. Het concept was er, maar meer ook niet. En dat concept zat in mijn hoofd, in mijn notitieboekje, maar nog niet in WordPress. Dat wordt dus weer een #WOF (Writing on Friday) berichtte ik aan @drspee.

Het #WOT woord van deze week: Concept ~ 1) Begrip 2) Deel van plan 3) Delineatie 4) Eerste ontwerp 5) Idee 6) Klad 7) Model 8) Ontwerp 9) Opzet 10) Plan 11) Planning 12) Ruwe schets 13) Schets 14) Schema 15) Toonbeeld 16) Uitgeschreven plan 17) Voorlopige formulering 18) Voorlopig ontwerp 19) Voorbeeld 20) Voorlopige versie 21) Wijsgerig begrip.

Bloggen

WordPress is geduldig. Je kan eindeloos concepten aanmaken van ideeën die je hebt en die soms volwaardige blogs worden. Vroeger had ik die concepten alleen in mijn notitieboekje of in een Word-document. Nu kijk ik de rij berichten langs en zie zo vijf concepten. Eén ervan heeft de optimistische titel “Elke dag bloggen“. De snelheid van alle dag heeft dat al ingehaald. Verder staat er een #50books in concept, die over de poëzie. Daar staan een paar losse ideeën in en linkjes naar gedichten die ik wil delen. Verder heb ik nog een idee voor een blog over toneelstukken lezen, maar daar wil ik nog inbreng van anderen voor vragen.

Concept

Het concept van #WOT is Writing on Thursday. Dat betekent dus dat @drspee elke donderdagochtend een woord de groep ingooit, via haar blog en dat er op donderdag een antwoord komt. Dat was wat teveel gevraagd dit maal. Donderdagavond geen tijd. Vrijdag gesport, boodschappen gedaan en moe bank gehangen, zaterdag geshopt en uit eten. Zondag ziekjes bank gehangen. Maandag een ander blog geschreven. Dinsdagavond: na sporten en twee keer natregenen thuis: nieuwe kans. Een concept-WOT die op het punt staat geen concept meer te zijn. Technisch gezien nog steeds een #WOT al staat de T nu wel voor Tuesday.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *