Een eigen domein, een plek onder de zon

Lang, lang geleden, in 2003 besloot ik een blog te beginnen. Ik zag blogs bij amateurtoneelverenigingen en wilde het zelf uitproberen. Schrijven heb ik altijd leuk gevonden, ik vond het op school al heerlijk als ik opstellen mocht schrijven. Het bloggen werd na een paar jaar wat minder. Medio 2013 kwam ik op twitter in #blogpraat terecht, een wekelijkse twitterchat over … bloggen. Mijn enthousiasme werd groter, ik ging regelmatig aan #blogpraat meedoen. En het belangrijkste, ik ging weer wat regelmatiger bloggen.

bloggenOndertussen had ik op Blogger wel twee blogs. Op mijn eerste blog kon ik van alles kwijt over toneel, romans en nog meer. De ander was ik in 2009 gestart en daarop blogde ik over sporten en afvallen. Ik had wel eens gekeken naar bloggen in WordPress en een eigen domein. Kinderlijk eenvoudig, maar je moet natuurlijk wel een keer doen. Dat heeft even geduurd. Voordeel van blogpraat? Je doet er wijze webvrienden op die je kunnen helpen met WordPresszaken die nog abacadabra voor je zijn.

Halverwege 2015 begon het te kriebelen en blogde ik twee weken achter elkaar elke dag op mijn tweede blog. Ook aan het eerste blog werden veel stukjes toegevoegd. Ik heb de twee blogs eind 2015 bij elkaar op één domein geplaatst, maar ze bleven ook apart. Dit verhaal verschijnt hier op Stukjes, mijn avonturen op de sportschool en in de keuken verschijnen op Ali. Ik weet dat ik schrijven leuk vind, maar heb er eigenlijk weinig bekendheid aan gegeven. Veel leesplezier. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *