Geen: #WOT deel 17

Het was een rustige donderdag deze afgelopen week, geen sport vanwege de zweepslag in mijn kuit en ditmaal ook geen #WOT van Martha. Ze had er geen gelegenheid voor omdat ze met haar nieuwe site bezig was en met wat complicaties te maken had.

schrijvenGeen ~ 1) Generhande 2) Generlei 3) Grieks achtervoegsel 4) Helemaal niets 5) Hoofdtelwoord 6) Minder dan een 7) Neen 8) Negatie 9) Negatief 10) Niemand 11) Niet 12) Niet één 13) Niets 14) Onbepaald hoofdtelwoord 15) Onbepaald voornaamwoord 16) Ontkennend telwoord 17) Ontkennend voornaamwoord 18) Ontkenning 19) Telwoord.

Het was op schrijfgebied sowieso rustig voor mij deze week. Ik moest het antwoord op de #50books vraag schuldig blijven, dus geen #50books. Normaal schrijf ik elke week wel iets op mijn andere blog, maar dat heeft veelal met sport te maken. Geen sport, een saai blog.

Wel Haghespel

Het was deadline deze week voor het blad waar ik hoofdredacteur van ben. Daar moet ik meestal wel wat moeite voor doen voor ik alle stukken binnen heb. Dit keer overschreed ik zelf de deadline. Dat kwam omdat ik maandagavond nog bij een toneelgroep op bezoek ging die het zeventigjarig jubileum vierde. Die groep had ook nog een jubilaris die al zestig jaar aan het toneel was. Dat stuk was vrijdag pas klaar.

Schrijven

Schrijven is leuk en is altijd wel een hobby van me geweest. Ik vond het stiekem heerlijk als we op school een opstel moesten schrijven als strafwerk. Maar ik heb er de laatste maanden wel te weinig tijd voor gehad. Ik schreef mee aan #50books en aan de #WOT als ik er de tijd en inspiratie voor had. Maar voor de rest lukte het niet door tijdgebrek. Het toneel slokte alle vrije uren op. En als ik dan nu nieuwsgierig op de nieuwe site van Martha rondsnuffel en een cursus Verhalen schrijven – de basis tegenkom, krijg ik daar stiekem wel zin in. In plaats van een avond reserveren voor toneelteksten leren, diezelfde avond verhalen schrijven. Aanlokkelijk en iets om een nachtje over te slapen.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *