Gezondheid: #WOT deel 14

Gezondheid ~ 1) Constitutie 2) Gestel 3) Lichamelijk welzijn 4) Onschatbaar bezit 5) Proost 6) Santé 7) Vitaminetherapie 8) Wel bekome het u 9) Welstand 10) Welzijn 11) Wens bij heildronk.

Gezondheid

Het is voor mij niet echt een gezonde winter geweest. Half december begon ik met hoesten, op de eerste vrije dag van twee weken vakantie. De eerste week van januari was ik weer een beetje bij de wereld. Hoesten, proesten, niezen. Ik heb een paar weken doorgebracht op de bank. Geen Netflix (heb ik niet) maar wel The Hobbit en alle delen van The Lord of the Rings in de dvd-speler en veel thee. Ik heb het overleefd.

Daar gaan we weer

lezenDe eerste week van februari was ik op stap met twee vriendinnen, één daarvan was al weken aan het hoesten, dus die hoestte vrolijk door. Zij ging na twee dagen weg, andere vriendin en ik hadden fijn nog de rest van de week. Dachten we. We begonnen allebei na een paar dagen te hoesten. Het werd zo erg dat we zelfs besloten een dag eerder naar huis te gaan. Ik was er erg blij om, want precies die dag dat we eigenlijk naar huis zouden gaan, voelde ik me ongelooflijk beroerd. De week erna ging het weer, dus ik ging weer vrolijk naar mijn werk. Het weekend stortte ik in en de week daarna was ik weer onder de pannen. Zware verkoudheid. Heel veel middagtv, zelfs dr. Phil, heel veel thee, en heel veel slapen. De week daarna heb ik halve dagen gewerkt en me halve dagen ziek gemeld en toen voelde ik me weer het mensje.

Frustratie

Kan iemand me het uitleggen? Ik ben reuze gezond bezig, heb de hele winter vitamines geslikt, eet gezond, sport intensief en ik ben twee keer achter elkaar goed ziek. Op een dusdanige manier dat ik nu nog bezig met opbouwen qua sport. Dat is ronduit frustrerend.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *