Joker: #WOT deel 28, 2020

Ik gooi de joker in het spel. De reden daarvoor is dat ik eigenlijk gewoon ziek ben en me niet in staat voel een woord te kiezen en daar een prachtige omschrijving bij te verzinnen. En aangezien het al de hele week zo is, heb ik ook niet van tevoren iets kunnen schrijven.

Het #WOT woord van deze week is:

Joker = 1) Extra speelkaart, 2) figuur in het kaartspel, 3) grappenmaker, 4) kaartterm, 5) kansspel, 6) nar, 7) paljas, 8) passepartoutkaart, 9) potsenmaker.

joker

Het mag, zo’n joker

Ik ben in goed gezelschap, want één van mijn voorgangers, namelijk Martha, heeft de joker ook wel eens toegepast in de #WOT. Aan jullie de taak dus, verzin het maar. Wil je het over een joker hebben? Of ga je er zelf één inzetten en een eigen woord verzinnen? Dat wordt natuurlijk gewaardeerd. Dat is het mooie van een joker, je kan er alle kanten mee op. Zoals elke week kan je weer meeschrijven. Laat je reactie achter onder dit bericht.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

4 gedachten over “Joker: #WOT deel 28, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *