Koffie: #WOT deel 40, 2020

Ik kwam er vanochtend achter, toen ik lodderig om kwart over zes een bak koffie naar binnen werkte. Het is vandaag de Internationale Dag van de Koffie. Pas bij de tweede bak was ik wakker genoeg om te besluiten er een #WOT van te maken. Om zeven uur zat ik aan mijn laptop en was ik aan mijn derde bak bezig.

Het #WOT woord van deze week is

Koffie = 1) Aftreksel 2) Alcoholvrije drank 3) Bakkie troost 4) Bruine drank 5) Genotmiddel 6) Geurige drank 7) Leut 8) Nagerecht 9) Slaapwerend middel 10) Slemp 11) Troost 12) Bakkie pleur.

Koffie

Ik drink thuis veel meer koffie nu ik alle dagen thuis zit. Zeker op dagen als deze. Ik was om kwart over zes wakker en zat om 7 uur te werken. Dan heb ik tegen 9 uur wel een bak of vijf op. Daarna ga ik over op thee. Vaak neem ik rond half 12 een cup a souppie. Bij de lunch neem ik melk en daarna ga ik weer over op koffie. Vandaag zeker, want het kostte toch op een gegeven moment wat moeite wakker te blijven. In de middag neem ik weer thee. En dan te bedenken dat ik het vroeger niet eens lustte. Ik ben eigenlijk pas koffie gaan drinken toen ik ging werken en ben zelfs een koffieleut geworden. Ik ben niet veeleisend trouwens, ik heb een Senseo en dat vind ik best.

koffie
Afbeelding van fancycrave1 via Pixabay

Schrijf je mee?

En jij? Ben je een koffieleut? Hou je van langdurig koffie leuteren? Ga je voor het echte bruine vocht of vind je net als ik een Senseo prima? Laat me horen wat je ervan vindt en laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

3 gedachten over “Koffie: #WOT deel 40, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *