Lijstje: #WOT deel 5, 2021

In mijn Outlook van werk staat rechts een steeds langer wordend lijstje. Dat bestaat niet alleen uit mails in mijn inbox waar ik nog iets mee moet, er staan ook dingen in die ik in de bibliotheek op kantoor moet controleren. De lijst is ondertussen zo lang geworden dat hij ongeveer van het scherm afloopt, daarom ga ik morgen – hoognodig – naar kantoor in Nootdorp. Iets wat ik dus al vanaf vorige week wilde doen, maar het kwam er steeds niet van.

Het #WOT woord van deze week is

Lijstje = 1) Kleine tabel 2) Opsomming 3) Catalogus 4) Deel van een raam 5) Deel van een schilderij 6) Formulier 7) Houten rand 8) Index 9) Kader

Lijstje

Ik houd van lijstjes. Zo’n ding ordent mijn brein. Mijn boodschappenlijstje zet ik op route van de winkel, dat leverde wat problemen op na de verbouwing van mijn vaste Appie. Ik kon niets meer vinden. Minstens eens per jaar maak ik een leeslijst op mijn blog, zo ook in 2020. Ik mag met enige trots melden dat er twee boeken van die lijst af zijn. Tussen juni vorig jaar en nu heb ik zo’n zeventig boeken gelezen die niet op die lijst staan. En dat gebeurt me wel meer. Prachtige lijsten maken en er bijna niets van lezen. Ach, het staat wel mooi. To do lijstjes zijn ook leuk, zie die Outlook lijst van me. Maar ik heb ook een lijst in Word met allerlei karweitjes die moeten gebeuren en taken die ik regelmatig moet bijhouden. Mijn sport zet ik ook in lijstjes, ik heb een Excelbestand vanaf 2015 met al mijn prestaties erin. Ik zei al, ik houd van lijstjes.

Schrijf je mee?

En? Ben je ook een lijstjesfreak? Of maak je lijstjes en vergeet je het meeste? Werken boodschappenlijstjes voor jou het beste als je ze thuis op tafel laat liggen? Laat me horen wat je ervan vindt en laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

4 gedachten over “Lijstje: #WOT deel 5, 2021

  1. De #wot is ondanks dat ik wat achter loop niet vanhttps://cinvertelt.blogspot.com/2021/02/wot-deel-5-2021.html mijn te-doen-lijstje verdwenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *