Menu: #WOT deel 10, 2021

Het is elke dag weer even nadenken en voorbereiden. Soms vergeet ik het en dan moet ik tegen zes uur ’s avonds het menu van de dag nog bepalen. En dat is een beetje laat om nog iets van vlees uit de vriezer te halen. Het valt natuurlijk op te lossen door vegetarisch te eten of door de peentjes aan te vullen met vissticks. De meningen verschillen maar ik vind dat namelijk heerlijk.

Het #WOT woord van deze week is

Menu = 1) spijskaart, 2) opgave van gerechten, 3) lijst van keuzemogelijkheden op een computer

Menu

Het menu van een website is bedoeld om je wegwijs te maken in een website. Bij mij is het redelijk duidelijk naar mijn idee, maar ja, wie ben ik? Ik heb er een linkje instaan dat Mijn Blog heet en waaronder de verschillende categorieën hangen waarin ik mijn berichten heb geplaatst. In Boeken van A tot Z staan alle boeken waarin een voorstelling wordt gemaakt van theater, toneel, etc. Een hele tijd terug heb ik me uitgesloofd en linkjes erin gegooid naar alle boekbesprekingen op dat gebied op mijn website. Heel nuttig vind ik. In het archief kan je alle berichten terugvinden. Jaren geleden kreeg ik een tip voor een plugin die dat allemaal automatisch doet en die neemt me heel wat werk uit handen. Contact is duidelijk toch? Mijn andere blog vind ik altijd nog de leukste link uit het menu, die verwijst namelijk naar mijn andere blog. Het grappige is, dat daar dus ook een link naar mijn andere blog staat die weer terugverwijst naar stukjes. Het mooie is natuurlijk dat als het eenmaal goed in elkaar zit, je er weinig aan hoeft te veranderen. Het menu van een restaurant daarentegen verandert wel vaak en dat zou ik graag weer eens in handen willen hebben. Peinzen wat je wilt hebben, er over praten met vrienden en dan fijn lekker eten.

Schrijf je mee?

En jij? Ben je het georganiseerde type dat weken van tevoren al weet wat je gaat eten. Of laat je het op je af komen? En dat restaurant menu? Waar wil je heen? Laat me horen wat je ervan vindt en laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

3 gedachten over “Menu: #WOT deel 10, 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *