Meter: #WOT deel 16

Je moet meters maken, zeggen ze. Meters met schrijven dus, dan word je er goed in, gaat het automatisch en kan je je blog vullen met fantastische verhalen. Die “ze” zijn er niet van op de hoogte dat er af en toe wel eens andere dingen gebeuren.

centimeterMeter ~ 1) Afstand 2) Afstand van 100 cm 3) Afstandsmaat 4) Bepaald aantal 5) Bepaalde lengtemaat 6) Deel van een auto 7) Doopfiguur 8) Doopgetuige 9) Doopmoe 10) Doopmoeder 11) Eenheid van lengte 12) Eenheid van maat 13) Engelse lengtemaat 14) Gereedschap 15) Gereedschap van een timmerman 16) Getuige bij doop 17) Geijkt apparaat.

Schrijven

Ik vind schrijven leuk, heb niet voor niets een blog waar ik alles op kan zetten waar ik maar zin in heb. En ik schrijf voor Haghespel, het blad voor het Haagse amateurtoneel. Dus ik heb de nodige meters gemaakt in de loop der jaren. Maar de laatste tijd zijn het meer centimeters die ik maak. Ik heb het druk, heb geen inspiratie en wel veel concepten en doe ook andere dingen. Met andere woorden, ik haal met moeite twee blogs in de week, eentje hier en eentje op mijn andere blog. En vaak hier niet eens, omdat ik de #WOT oversla. En die recensie voor die toneelvoorstelling waar ik op 31 maart ben geweest? Ik moet nog steeds beginnen. Het komt er niet van.

Sport

Waar ik wel meters maak is in de sportschool. Op de loopband, want ik ben weer met sprintjes begonnen. En op de crosstrainer, want die heeft ook zo’n sprintprogramma en dat is leuk om te doen. Bij Pedro op mijn vrijdagse training, want de vliegwielfiets heb ik veel op gezeten de laatste tijd. Ik heb die slee ook veel heen en weer geduwd en getrokken. Zwemmen, na de vrijdagse training lig ik in het zwembad en haal ik vaak 50 baantjes, dat is een kilometer. Ook na de andere trainingen lig ik in het water en haal ik rond de 20 baantjes. Met dit weer – zon – is het enorm rustig in de sportschool en in het zwembad en is het genieten.

Meter

En hier, zomaar, weer een meter aan woorden waarvan ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *