Minibiebs in Den Haag deel 7: Mient

Het was vandaag een extreem mooie dag voor november, het nodigde uit tot fietsen. En dat heb ik dus ook gedaan. Eerst naar de Fahrenheitstraat voor reparatie van mijn bril, ik heb nieuwe neusvleugeltjes. Vervolgens naar Loosduinen voor de verjaardag van een vriend. Op die fietsrit ben ik dus weer een minibieb tegengekomen, namelijk op de Mient bij de kruising van de Kamperfoeliestraat.

20201109_minibieb2

Mient – Kamperfoeliestraat

Deze minibieb hing aan de muur van een huis en was simpelweg lichtblauw geschilderd. Het lijkt saai, maar zoals je op de tweede foto kunt zien, hangt het ding in een groene omgeving en dat maakt het een stuk aardiger. Deze bieb heeft een klep die je omhoog moet trekken en goed sluit, want ik moest er moeite voor doen. Verder heb ik nagelaten hier boeken uit te halen, want er zat in de eerste plaats niet zoveel interessants in, en er zat ook bar weinig in. Ik heb op het moment ook niets, anders zou ik er deze week nog een keer heen fietsen. Dit is wel redelijk zielig voor een minibieb. Dus lieve mensen in de buurt, gooi er wat boeken in die je niet meer wilt hebben. Gevulde minibiebs zijn altijd leuker dan zo’n bijna lege.

Tips voor leuke minibiebs in Den Haag zijn welkom. Ik heb meerdere foto’s gemaakt die in mijn Flickr photostream staan. Ik heb ze gemaakt op maandag 9 november 2020. Deel 1 van de serie kan je hier vinden. Deel 2 kan je hier vinden. Het derde deel kan je hier vinden. Hier is het vierde deel. Deel vijf is hier en hier heb je deel zes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *