Muur: #WOT deel 43

Ze zijn bezig met de gevel van het huis tegenover me. De muur wordt blijkbaar schoongemaakt. Er wordt dus elke dag een soort tractor neergezet met een heel lange arm met een kooitje eraan, daar klimt een man in, die gaat vervolgens met een apparaat en veel lawaai de muur schoonmaken. Niet allemaal zo’n probleem, dat soort dingen gebeurt nu eenmaal weleens. Wat ik me wel zit af te vragen is waarom dit om 7:30 ’s ochtends begint.

Muur ~ Een muur is een rechtopstaande constructie van bijvoorbeeld leem, steen, baksteen of gewapend beton en dient als afscheiding tussen twee ruimten.

Ninja Warrior

Af en toe rol ik er ’s avonds wel eens in op tv als ik aan het zappen ben: NInja Warrior,. Het is een Amerikaans programma waarin super getrainde mannen en vrouwen een hindernisbaan doen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe ze zo’n baan nemen. Het kan elk moment afgelopen zijn als ze in de waterbak vallen. Een vast onderdeel van de baan is de muur, altijd hoog, altijd wel een bocht onderaan waardoor het wat lastiger wordt. Hoe neem je zo’n muur, dat is de vraag.

Die muur kan je natuurlijk denkbeeldig maken. Ik zit al maanden met een muur waar 80 kg op staat. Onoverkomelijk hoog, een te grote bocht, een extra hobbel erop, ik weet het niet. Feit is dat ik er niet overheen kom. Ik heb de samenstelling van de muur maar veranderd en hoop dat het werkt. Maar ja, misschien zou ik de raad van een lezer van mijn blog moeten opvolgen en die muur gewoon de muur laten. Tevreden zijn met 80 kg, lekker doorgaan met sporten en gezond eten en tevreden zijn. Het is nog even dubben.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

1 gedachte op “Muur: #WOT deel 43

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *