Negatief: #WOT deel 4, 2022

Het was gelukkig negatief. Ik had de hele week zo zitten rotzooien, snotteren, slecht slapen, buikpijn, rugpijn, dat ik dacht, ik gooi er maar eens een test tegenaan. Dat was nog best ingewikkeld. Lange wattenstaaf die je in beide neusgaten moest doen. Vervolgens in een buisje draaien en knijpen, want dan komt het eventuele virus in die vloeistof natuurlijk. En dan op het teststaafje vier druppeltjes, wat natuurlijk automatisch meer wordt. Een kwartier later was het duidelijk. Negatief. Mooi zo.

Het #WOT woord van deze week is

Negatief = 1) Afbrekend 2) Beklagend 3) Kleiner dan nul 4) Kritisch en afwijzend 5) Licht en donker, omgekeerd aan het origineel 6) Nee 7) Niet positief 8) Omgekeerd lichtbeeld 9) Onaardig.

Negatief

Afgezien van die coronatest, zijn er wel meer dingen negatief deze week. De pijn in mijn rug is weer fijn, het voelt aan alsof ik er doorheen ben gegaan en tegelijkertijd ook weer niet. Van de vorige keer kan ik me herinneren dat ik een kwartier na het gebeuren aan de telefoon hing met de dokter, om pijnstillers vragend. Zo erg was het niet deze keer. Vervelend is het wel.

Die buikpijn die ik heb, is ook vervelend, dat kwam vannacht op, links onderaan zit ik nu met een pijnlijke plek. Mijn blindedarm zit rechts volgens mij, dus dat zal het niet zijn en ik ga ook niet googlen, want hee, morgen is het waarschijnlijk over.

Dat slapen is ook wel negatief. Het is jaren geleden dat ik de hele nacht heb doorgeslapen. De laatste nachten is het helemaal bagger, slecht in slaap komen, als ik eenmaal slaap, me te pletter dromen, en veel wakker worden. Zo schiet het niet op en word ik nooit positief.

Schrijf je mee?

En jij? Is het voor jou deze week negatief, of ben je juist heel positief? Ik hoor het graag van je, laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. Dit woord kun je hier vinden.

2 gedachten over “Negatief: #WOT deel 4, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *