Niks: #WOT deel 18

Donderdag 5 mei: bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag in één. Mooie dag om te gaan sporten, de was te doen, een aantal stukken te schrijven, notulen uit te werken, een was op te vouwen en nog wat van die dingen. Mijn voornemen van de ochtend.

De WOT van vandaag is niks = 1) De kosten van de zonsopgang (crypt.) 2) Geen zier 3) Geen enkel ding 4) In het geheel niets 5) Minder dan iets 6) Minder dan weinig 7) Mis 8) Noppes 9) Nihil 10) Niets 11) Niet 12) Nada 13) Niemendal 14) Nog minder dan niets (crypt.) 15) Niemendal 16) Niets anders dan ’n x (crypt.) 17) Nul 18) Ontkennend telwoord 19) Onbepaald voornaamwoord.

Devil's BridgeEen loffelijk streven, maar ik had een beetje buiten het mooie weer en mijn protesterende spieren gerekend. De sportschool heb ik dus gehaald en daar heb ik inderdaad ietsje meer dan niks gedaan. En zat ik moe en zwetend op het bankje. En heb ik dus ook nog in het zwembad gelegen. En daarna heb ik in de sauna gelegen, heb ik nog geluncht bij de Hema, en ben ik langzaam, vooral langzaam naar huis gefietst.
Daarna heb ik niks meer gedaan, nou in ieder geval niet alles van die indrukwekkende lijst. Ik heb een boek gepakt, getweet over mijn voornemen dat uit te lezen en ben gaan lezen.
Het is uit. Vanavond ga ik fijn een aantal afleveringen van Once Upon a Time kijken, dat valt voor mij ook onder niks. En morgen gebeurt er dan wel weer wat.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *