Offline: #WOT deel 43

Ik was niet echt aanwezig op het web deze week. Het was een drukke week, ik voelde me niet echt top en als ik thuis was zocht ik mijn boek op. Donderdag zag ik de #WOT pas laat op de dag, registreerde het en vergat het weer. Vrijdag had ik het druk met van alles en nog wat. Zaterdag had ik een leesdag, het regende tenslotte en pas ’s avonds dacht ik er weer aan.

Offline = 1) Buitenspel 2) Computerterm 3) Internetterm 4) Niet online 5) Niet verbonden met internet

Offline

offlineTegenwoordig ben ik online, niet alleen op mijn werk, maar ook privé. Het dagboek van vroeger heet tegenwoordig blog. Mijn complete bibliotheek staat in Librarything. Mijn leescijfers kan ik kwijt in Goodreads, waar ik nu op 290% van mijn doel van 2018 sta. De lading tijdschriften van vroeger is tegenwoordig Feedly, waar ik ook een groot aantal blogs in opsla. De map met losse artikelen uit tijdschriften gescheurd, heeft plaats gemaakt voor Pocket. Kortom, ik kan niet meer zonder internet. Mijn leven is ermee gevuld. En jawel Martha, de eerste greep in de ochtend is naar de telefoon, kijken of mijn Wordfeud maatjes een woordje hebben gelegd, kijken of Instagram nog leuke dingen heeft. Vervolgens op mijn werk is de eerste blik naar de mail, zeker op het moment nu ik nog halve dagen werk en ’s middags collega’s mailen met vragen. De meeste vragen los ik vervolgens op met behulp van internet. Je kan je het leven niet meer voorstellen zonder internet. Maar ik weet nog wel hoe offline vroeger heette: verveling.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Eén gedachte over “Offline: #WOT deel 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *