Route: #WOT deel 42, 2020

Vanochtend werd ik gebeld door Teresa van de sportschool, zij meldde me dat de buitensportles niet doorging vanwege de coronamaatregelen en dat ik in plaats daarvan binnen een les kon volgen. Het was maar goed dat ze belde, want anders had ik automatisch de route naar het Zuiderpark gevolgd, waar we normaal sporten. Het was niet tot me doorgedrongen. Ergens is het natuurlijk een beetje merkwaardig, die routekaart. Een buitentraining met een groep van 15 mensen die lekker fit willen blijven, mag niet. Diezelfde groep die naar binnen gaat en daar in een sportzaal staat, mag wel.

Het #WOT woord van deze week is

Route = 1) Af te leggen weg 2) Baan 3) Etappe 4) Gespecificeerde scheepvaartweg 5) Koers 6) Pad 7) Reisplan 8) Richting 9) Traject.

Route

Wat doe je normaal als je onderweg bent? Je neemt waarschijnlijk de kortste route. Mijn route van het laatste half jaar is kort geweest. Normaal breng ik mijn weken door met naar en van mijn werk reizen en tussendoor werken. In de avond wilde ik nog wel eens omrijden via de sportschool. Op vrijdagavond en zaterdagavond had ik vaak genoeg een leuke avond in het theater en een etentje. In het weekend ging ik langs vrienden en deed leuke dingen, zoals Catan spelen. Vakantie in binnen- of buitenland hoorde er ook bij. Kortom, niet echt de kortste route in het leven, maar wel een leuke die afwisselend was.
In het afgelopen half jaar was mijn langste rit naar De Lier waar ik met Pedro sportte. Het was voornamelijk thuis werken. Voor de rest moest ik mijn route maar uitvogelen en dat heeft in deze onzekere crisistijden best wel wat voeten in de aarde gehad. De route van het komende half jaar is zo mogelijk nog onduidelijker. Wat gaan we doen met zijn allen? Hoe bewaar je de moed in zo’n crisisperiode? Ik geef toe, het is een cliché, maar de tijd zal het leren. Zijn we er over een half jaar uit met zijn allen? Ik hoop het.

Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

Schrijf je mee?

Met die route ben ik wel bezig. Jij ook? Of neem je een heel andere route? Loop je met de kaart in de handen, of laat je het op je afkomen? Laat me horen wat je ervan vindt en laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

3 gedachten over “Route: #WOT deel 42, 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.