Rug: #WOT deel 44, 2021

Ik voelde het gebeuren. Ik boog voorover om mijn fiets met het kettingslot op slot te zetten en dacht: au! Mijn rug. Het schoot er zomaar in. Gelukkig was ik bij de sportschool, waar ik mijn lijf en mijn pijnlijke rug het warme water in kon laten glijden. Dat werkte wel. Helaas kreeg ik later thuis weer zo’n heerlijke pijnscheut.

Het #WOT woord van deze week is:

Rug = 1) Achterkant 2) Achterzijde van mens, dier of boek 3) Bankbiljet van duizend gulden 4) Bargoens voor 1000 gulden 5) Boekdeel 6) Deel van de romp.

Rug

Het is me wel eens eerder gebeurd, dat met die rug. Zo sta je te reiken naar iets dat net boven je macht in een keukenkastje staat, zo hang je aan de telefoon om je huisarts te smeken om pijnstillers. Ik kon echt niet meer op of neer van de pijn. Dat was geen fijne periode. Drie weken lang last van gehad. Bij mij is het altijd een wat zwak onderdeel geweest. Te lang in bed liggen? Last van mijn rug. Die periode van de maand? Last van mijn rug. Iets te lang voorover staan omdat je iets wilt wegruimen? Last van mijn rug. Ik moet wat voorzichtig met mijn lijf omgaan. De leeftijd gaat tellen ben ik bang voor.

Schrijf je mee?

En jij? Heb je andere ervaringen? Voel je met me mee, of is het bij jou een ander lichaamsdeel dat niet helemaal meewerkt? Ik hoor het graag, laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. Dit woord kun je hier vinden.

2 gedachten over “Rug: #WOT deel 44, 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *