Sport: #WOT deel 31, 2021

Elke vrijdag sta ik er, Sky Health in het centrum van Den Haag. En na drie kwartier kan ik weer weg, want dan heb ik mijn wekelijkse training met personal trainer Pedro weer gehad. Ik vind het fijn, die afspraak staat er, ik sport in ieder geval één keer per week en het gaat er hard aan toe. Met een trainer werk ik altijd harder. Zeker met een beetje warm weer wil het wel. Dan druipt het zweet van me af.

Het #WOT woord van deze week is

Sport = 1) Actieve bezigheid 2) Deel van een ladder 3) Gezonde activiteit 4) Katern van een krant 5) Lichaamsbeweging 6) Ontspanning 7) Plankje dat twee stijlen of liggers verbindt

Sport

Het is de sportzomer dit jaar, want we hebben de Olympische Spelen. Nou zie ik daar niet veel van. Door het tijdverschil met Japan moet je dus midden in de nacht voor de tv zitten. Olympische Spelen kijken vind ik leuk, vooral omdat er sporten in beeld komen die je normaal nooit ziet, maar zo fanatiek ben ik nou ook weer niet. Ik doe het dus met de beelden die je in het nieuws ziet. Ik kijk naar Humberto dat vrijwel geheel over sport gaat. Af en toe pik ik wat op Twitter mee en op Instagram en dat is het wel.

En je eigen sport dan Ali? Nou, de rest van de week moet ik het zelf doen en dat wil nog wel eens wrikken. Want dan heb ik op zondag een les yoga staan, op dinsdagochtend 8 uur zwemmen, en donderdag een buitensportles, maar ik ben niet wezen zwemmen en als het morgen regent, zie je mij niet buiten sporten. Dat kost dus wat moeite, maar het voornemen is er elke week weer.

Schrijf je mee?

En? Heb ik sporters onder mijn lezers zitten? Of blijft het bij de Spelen op de buis? Of denk je, ik wandel, dus ik besta? Ik hoor het graag van je. Laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Op donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. Dit woord kun je hier vinden.

Eén gedachte over “Sport: #WOT deel 31, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *