Thuis: #WOT deel 31

Ik zit al ruim vier weken thuis. Voor mijn operatie kreeg ik te horen dat ik rustig op zes weken genezingstijd mocht rekenen en dat klopt wel. Ik zit dus thuis, ben aan het genieten van het schitterende weer, lees, doe computerspelletjes, slaap en verveel me zelfs. Hoog tijd om weer wat activiteiten te ontplooien.

1) Achtergebleven 2) Bijwoord 3) Binnen 4) Binnenshuis 5) Eigen woning 6) Haardstede 7) Heem 8) Home 9) Huis 10) Honk 11) In de eigen woning 12) In eigen huis.

Huis

Ik vertel altijd dat ik een geboren en getogen Barendrechter ben. De waarheid heeft me wel achterhaald, want ik kan Den Haag ondertussen langer thuis noemen dan Barendrecht. Ik ben op mijn 25ste verhuisd, reken maar uit. Mijn geboortehuis is overigens niet meer, we woonden langs de spoorlijn en door de bouw van de Betuwelijn en de hoge snelheidslijn moest ons huis worden afgebroken. Thuis in Den Haag was achtereenvolgens een kamer (douche delen), een koopappartement, samenwonen, ander (huur) appartement, vervolgens weer een koopappartement.

Thuis

thuisDit is een fijn huis. Ik amuseer me hier wel, dichtbij openbaar vervoer, dichtbij winkels, dichtbij Kijkduin. Het is op de eerste verdieping, als de buurvrouw ooit weggaat neem ik haar traplift over. Dit huis noem ik thuis en wat mij betreft blijf ik hier wonen.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *