Welke boekenbloggers volg ik: #50books, vraag 18

Ik moest er eerst even over nadenken, die nieuwste #50books vraag:

Welke boekenbloggers volg jij actief?

Want ik volg er niet eens zoveel. En bij sommige boekenbloggers lees ik hun #50books antwoorden en verder niet. Maar ik heb er wel een paar. Hiervoor moet ik mijn Feedly raadplegen, waar een aantal boekenbloggers in staan.

  • Lalagè leest, wat ik leuk vind: deze boekenblogger bouwt polls in over wat ze moet gaat lezen, ik kom zelf op ideeën voor nieuwe titels, daarom stem ik elke keer.
  • Eline Stiekema, deze blogger en schrijfster blogt niet alleen over boeken, maar ook over schrijven.
  • Irisjexx, deze jonge blogger bespreekt (in het Engels) young adult en adult fiction en gaat nu ook over andere dingen bloggen. Ik vind haar leuk schrijven.
  • Oh my Book wordt volgeschreven door drie dames, Lisanne, Barbara en Iris. De site staat vol met recensies en stukjes over boeken. Er is ook een Oh my BookTube, maar die kijk ik eerlijk gezegd nooit.
  • Read around the Globe van Pieter Steinz, vol met weetjes over boeken. En dan zit je meteen met het feit: hoe definieer je een boekenblogger? Ik ben nog geen nieuw boek bij hem tegengekomen.
  • Peter Pellenaars, ik ben vol bewondering voor alle verslagen van survivalruns waar hij over blogt, maar hij blogt ook nog over boeken.
  • Drspee, Martha blogt over van alles, #WOT, #50books, spreekwoorden en klaagt dat ze te weinig tijd heeft om te lezen: tijd maken.

En dan ben ik er zeker van dat ik er een aantal vergeet, en dat komt omdat ik die bloggers lees als ik een bericht van hen tegenkom in twitter. Ik moet die bloggers toch een keertje opslaan in Feedly, dan vergeet ik ze niet.

De leesvraag #50books is een initiatief van Peter in 2013. Martha nam het in 2014 over en in 2015 ging Peter zelf weer verder. Hendrik Jan heeft het overgenomen in 2016. Deze vraag staat hier.

2 gedachten over “Welke boekenbloggers volg ik: #50books, vraag 18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *