#WOT deel 2: F5-en

Ik ben niet zo functioneel, begreep ik vandaag. In ieder geval niet functietoets gericht, want ik begreep de WOT van deze week in eerste instantie niet: F5-en. De omschrijving begreep ik wel, want het was voor mij de tweede keer die dag dat ik de WOT sectie van het blog van @drspee checkte.

F5-en = Verversen. Bij voorkeur heel vaak.

Maar hoe ververs je dan Ali? Ja, weet ik veel, niet met F5 dus. Bij mij is de A behoorlijk afgesleten en ik zie een glimmende plek op mijn spatiebalk. Ik zie ook dat ik het toetsenbord wel eens schoon mag maken. Ik ben een muispersoon, ik klik op dat ronde pijltje linksboven. Dat maakt me geen slecht persoon. Blijkbaar ben ik redelijk geduldig dat ik die F5 met rust kan laten.

bron: Pixabay

Wat kan je verder nog F5-en? Nou ja, waar heb je het dan over, verversen, vernieuwen, veranderen. Je eigen lichaam ververst, elke dag, op celniveau, maar daar doe ik zelf niets aan, dat doet mijn lijf zelf. Ik ververs mijn fietsroute weleens. Beetje saai, elke dag dezelfde route naar het werk. Ik heb net een goede route gevonden, waarbij zeker 9 van de 13 km over mooi strak fietspad gaat. Ik ververs mijn garderobe, zie hier een pluspunt van afvallen, een mens moet dan toch af en toe een winkel in. Maar toch, die F5, nee, ik weet wel dat het handiger is, zeker voor RSI-gevoelige persoontjes als ik, maar die functietoetsen zijn er bij mij niet ingesleten.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *