Zwembad: #WOT deel 30

Het is mijn vrijdagse routine. Eerst een training met personal trainer Pedro, vervolgens naar mijn andere sportschool lopen en daar het zwembad in en de spierpijn eraf zwemmen. Ook op andere dagen duik ik graag even het zwembad in na mijn training.

1) Bad 2) Bad voor in te zwemmen 3) Badgelegenheid 4) Badinrichting 5) Bassin 6) Gemeenschappelijk bad 7) Openbaar gebouw 8) Openbare sportplaats 9) Piscine 10) Pretparkattractie 11) Sportgelegenheid 12) Sportvoorziening 13) Sportaccommodatie.

Operatie

Ja, alles draait om die operatie de laatste tijd, want dat is de reden dat ik zes weken niet mag sporten. Ik mis het, en ik mis dat zwembad. Lopen en fietsen is mijn beweging op het moment. Ik kan ervan genieten, lekker in het zwembad liggen, baantjes zwemmen, de spierpijn uit mijn spieren voelen wegvloeien. En daarna is het altijd heerlijk even de sauna in te gaan en te douchen. Bommetjes zijn er niet bij. Het zwembad in de sportschool is keurig verdeeld in drie banen, dit juist om te voorkomen dat mensen bommetjes gaan doen. Dat heb ik maar één keer gedaan. Vorig jaar, toen het zwembad wegens verbouwing twee maanden gesloten was en eindelijk weer werd geopend. Wat een vreugde.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Dat zwembad heb ik eerder gebruikt en wel hier, in die #WOT over alleen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *