Over Amerikaanse diëten en zin hebben

Een week New York. Al jaren mijn New Yorkgrote wens, dit najaar in vervulling gegaan. Samen met een vriendin in de Big Apple rondgehangen en alles bekeken. Alleen is New York wel redelijk rampzalig als je een beetje gezond wil eten. En dat was dus ook de reden dat ik wel wat opzag tegen dat weegmoment. Geen zin in. Maar ja, deze week ging de #WOT over zin en ik had dus besloten zin te maken. Ik appte dus opgewekt naar Pedro dat ik weer terug was, dat ik meer pizza op had dan in twee jaar tijd en dat ik er zin in had.

Weegmoment

Dat viel me mee, ik woog 76,3 kg. Blijkbaar heb ik er toch wat pizza afgelopen in die week New York. Het was ook bijzonder prettig weer te kunnen trainen. Ik heb in New York veel gelopen, maar niet gesport ondanks de aanwezigheid van een sportzaal in het hotel. Dit was dus de tweede keer in twee weken tijd. De eerste keer was donderdagavond. Het streven is wel dit jaar nog onder de 75 kg te komen.

Trainer

Ik train nu ruim twee en een half jaar met Pedro en aan het einde van het jaar gaat hij weg. Hij gaat fulltime als fysiotherapeut werken en ik mag op zoek naar een andere trainer. Dat wordt dus Bert, degene met wie ik de stempeltjestraining heb gedaan. Ik heb hem vandaag al gezien en met hem afgesproken dat ik vanaf januari met hem ga trainen. Voor mij is een trainer de stok achter de deur die ik nodig heb. Bovendien vind ik het leuk.

Planning

Vandaag getraind, een stukje van het krachtschema en de zondagse core training. Deze week wordt druk. Ik heb elke avond iets op de planning staan en dinsdagavond valt uit voor sport. Tussendoor mag ik ook nog ergens tijd vinden om tekst te gaan leren voor het komende stuk, dat wordt namelijk hoog tijd.

Totaal: 1 jaar, 136 dagen.

Eén gedachte over “Over Amerikaanse diëten en zin hebben

Geef een reactie