Over doelen en sleetjes

Doelen

Ik had een doel begin juli, ik wilde eind augustus op 78 kg staan. Nou, dat gaat niet lukken, want dan moet ik nu nog 2,9 kg afvallen. Dat is wat optimistisch in een week tijd. Ik heb het doel bijgesteld naar onder de 80 kg komen. Aanstaande vrijdag is de laatste keer met Pedro voor de vakantie en dan moet dat lukken.

Sleetjes

sleeBij Skyhealth ligt een mat over de hele lengte van de zaal waar ook een slee op staat die heen en weer gesleept en geduwd kan worden. Dat ding kan zwaarder gemaakt worden met gewichten. Ik had al een paar keer die slee geduwd want het is namelijk best wel een leuke training voor kuiten. Vrijdag mocht het ook weer. Ik keek wel even bedenkelijk naar de gewichten, dat was al weer meer dan de vorige keer. Ik keek nog meer bedenkelijk toen Pedro zei dat hij er wel een gewicht bij zou doen. En nog een, en nog een, tot alle gewichten erop lagen. En ik kreeg het van zijn plaats, ik kreeg die hele slee zelfs aan de andere kant van de zaal. Handen op die handvaten, schouders ertussen en duwen maar. Gewichten en slee samen: 165 kg. #trots #warm #zweet #dubbelmijngewicht #roodhoofd #whocares

Sportschool

Sfeer is belangrijk tijdens sport vind ik. Ik heb het bij Health City altijd naar mijn zin gehad, maar dat komt ook door de combinatie. Goede apparatuur, aardig personeel, nette kleedkamers met douches en droge en natte sauna. En natuurlijk het grootste pluspunt van Health City: het zwembad. Nou, de apparatuur en het personeel is er nog steeds, hoewel het personeel wel aardig gewisseld is. Maar het gemis van de kleedkamer met douches en sauna’s weegt zwaar. Ik kom niet graag in die te kleine kleedkamer naast het zwembad. Op de koop toe is het zwembad twee maanden gesloten voor verbouwing. En die combinatie maakt de sportschool op dit moment onder de maat. Dan maakt dat vrijdagse sportuurtje met Pedro bij Skyhealth veel goed, want dat is een stuk leuker, ik haal er veel meer voldoening uit.

Totaal: 2 jaar, 67 dagen, 80,9 kg.

Eén gedachte over “Over doelen en sleetjes

Geef een reactie