Op een mooie Pinksterdag

Tweede Pinksterdag, de lang verwachte dag dat de terrassen weer open mogen gaan. In een poging de drukte te vermijden heeft de gast maar weer een plekje bij La Nouvel Écluse gereserveerd. Het is een mooie tijd voor wellness.

Ochtend

Op tijd wakker geworden, neemt de gast de fiets naar Kijkduin. Met het schitterende weer dat verwacht wordt is het een idee om op het strand te gaan sporten. Op Kijkduin blijkt het al zo druk te zijn dat het plan wordt omgezet in langs het water wandelen, een tijdje zitten en uitkijken over het water, verder wandelen, kijken hoe koud het water is – koud – en vervolgens terug naar het wellness centrum. Deze Pinksterdag belooft druk te worden.

Lunch

Die lunch wordt nog wat. De gast is wel wat gewend, maar een tas, de huishoudportemonnee en een boodschappenbriefje in je handen geduwd krijgen en naar AH gestuurd worden is weer wat anders. De gast kan wel van het briefje afwijken, dat is weer een voordeel. Lekkere afbakbroodjes, verse rosbief, verse filet, vers sap, jummie! De gast mag gelukkig de rest van de dag ontspannen. Dat kan heel goed met The Secret of Excalibur, uit de bibliotheek meegenomen, en een kopje koffie. Voor de gast assisteert met het ophangen van gewassen lakens, mag er eerst nog een kopje koffie geserveerd worden.

wellness

Diner

Daarvoor had nog even een uitgebreide douche gepast, maar ja, als de gast in slaap valt op de bank? Dus er volgt een gezond diner met bonen en rijst en kip en dat bevalt de gast uitstekend. En het bevalt de gast nog meer als ze hoort dat ze de volgende dag uitgebreid kan douchen, zelfs na het verlopen van het arrangement. Dat kan allemaal. De avond kan aanvangen. De gast kan rusten en genieten en ieder ander een fijne Pinksterdag toewensen. Hoe was uw Pinksterdag, lezer?

Eén gedachte over “Op een mooie Pinksterdag

  1. Leuk beschreven Ali!. Mijn 2de Pinksterdag kon beter. Had de verkeerde planning gemaakt. Voor werken in de tuin bleek het te warm. Een frisse ochtendwandeling, koffie met rabarbercrumble uit eigen tuin en lezen in Knecht, alleen van Gerbrand Bakker maakten het weer een beetje goed. Alleen die enorm uitgelaten buurkinderen in hun zwembad. ..maar dat moet je ze maar gunnen na al die tijd binnen schooltje spelen.

Geef een reactie