Over een zwembad en trainingen

Sportschool

Health City is aan het verbouwen. Ze zijn begonnen met de dames kleedkamer waarvan ik hoop dat die heel mooi wordt, want de dames zijn nu weggestopt naast het zwembad. Enig idee hoe warm het daar kan worden? We kunnen niet naar de sauna, maar dat hoeft ook niet, want het is daar een sauna. In augustus beginnen ze met het zwembad dat dan twee maanden gesloten is. Twee maanden! Dat vind ik dus een opgave, want daar gaat mijn ritueel van sporten en daarna fijn even zwemmen voor de ontspanning.

Trainingen

Het ging lekker deze week. Op zondag heb ik een rondje krachttraining gedaan. Dinsdag was bowlavond, dus ik ben drie rondjes gaan bowlen en ben drie keer daverend verslagen. Donderdag kon ik weer naar de sportschool en heb ik een uitgebreid rondje cardio gedaan, crosstrainer, loopband (kort) en de fiets. Daarna nog een plank gedaan en wat gerekt en gestrekt. Op vrijdag een rondje met Pedro, dacht ik.

Kuitentrubbels

Want vanochtend was geen beste ochtend, het ging allemaal prima tot ik de deur uitging en een pijnscheut in mijn rechterkuit kreeg. Een paar forse pijnscheuten later ben ik maar weer teruggegaan en heb mijn kuit gekoeld en Pedro geappt. Het heeft zijn voordelen een personal trainer te hebben die ook fysiotherapeut is, want hij zei dat hij er wel even naar zou kijken. En dat werkte. Ik was bang ook in die rechterkuit een zweepslag te hebben, maar het bleef bij kramp of iets dergelijks en dat heeft hij eruit gekregen. We hebben daarna gewoon kunnen trainen, maar ik heb alleen maar oefeningen voor het bovenlichaam gedaan. De burpees heb ik overgeslagen, die sparen we op tot volgende keer. Roeien was ook iets te veel belasting voor mijn zere kuiten. Volgende keer is over twee weken, omdat Pedro er volgende week niet is.

Totaal: 2 jaar, 30 dagen

2 gedachten over “Over een zwembad en trainingen

Geef een reactie