Hecht: #WOT deel 27

Het is vrijdag vandaag en bij mij is dat een dag van veel doen, onder andere sport en niet werken. Dat is al twee jaar zo, sinds mijn contract wel werd verlengd, maar met een dag minder. Het is wonderlijk hoe snel je daaraan went. Sport op vrijdag is een beetje een ritueel geworden. Eerst bij Sky Health een intensieve training samen met Pedro, mijn personal trainer, vervolgens loop ik naar Health City, ga daar op de weegschaal staan, app het bonnetje naar Pedro en ga zwemmen. Heerlijk, even het zwembad in, het zweet van me af spoelen en ontspannen, mijn spieren even wat rust gunnen.

Onrust

Vanochtend ging het even wat anders. Health City had al aangekondigd te gaan verbouwen en deze week was het dus zo ver. De dameskleedkamer was al afgesloten en ik moest me te pletter zoeken naar de nieuwe kleedkamer. De kastjes daar werkten niet zoals ik het wilde, dus ik stond even te schelden. Er werd ook duidelijk dat het zwembad twee maanden compleet dicht gaat in augustus en september. Dan kan ik dus niet zwemmen na het sporten. Een mede-sporter had bovendien de aannemer gesproken en die had gezegd dat het tot eind november zou duren. Eind november! Toen werd me pas duidelijk hoe ik hecht aan dat ritueel. Sporten, me tot de grens duwen en misschien wel eroverheen en vervolgens zwembad in, baantjes trekken, ontspannen. Mijn baanrecord van vorig jaar ga ik niet overtreffen in 2017.

Hecht ~ 1) Aaneengesloten 2) Bestand tegen aantasting 3) Compact 4) Deel van een mes 5) Degelijk 6) Deugdelijk 7) Doortimmerd 8) Duurzaam 9) Greep 10) Handvat 11) Handvat(sel) 12) Handvatsel 13) Heft 14) In elkaar gezet 15) Ingekankerd 16) Kram 17) Massief 18) Nauw 19) Onverbrekelijk 20) Onverwoestbaar 21) Pal 22) Solide 23) Stevig 24) Stevig aaneengevoegd.

De foto heb ik al eerder gebruikt.

Eén gedachte over “Hecht: #WOT deel 27

  1. Pingback: Over een zwembad en trainingen - Ali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *