Boeken om naar uit te kijken: #50books vraag 8

Met vier jaar #50books vragen is het onvermijdelijk dat er vragen opnieuw voorbij komen.

Naar welk boek dat dit jaar (2017) uitkomt, kijk jij uit en waarom?

Zuchtend heb ik mijn antwoord van vorig jaar er maar bij gepakt. En gelukkig is er wel wat uitgekomen. Dragon Spawn van Eileen Wilks is uitgekomen en geëindigd met zo’n cliffhanger dat ik haar uit nijd een ster minder op Goodreads heb gegeven dan ik oorspronkelijk van plan was. Dragon Blood, het vervolg komt – misschien – eind 2017 uit. Ik haat series.

Het betere werk

boekenNamelijk het niet-seriewerk: Juliana. In huis, aan begonnen, maar nog niet echt tijd voor gehad. Het werk waar ik in vorige jaren naar uitkeek: Written in my own heart’s blood van Diana Gabaldon. En zo kan ik nog wel een aantal titels opnoemen. Eind vorig jaar heb ik mijn boekenkast opgeruimd. Toen kwam ik toch wel een behoorlijk aantal boeken tegen die ik nog niet had gelezen. Ik heb mezelf op rantsoen gezet. Geen boeken meer kopen… In ieder geval niet zo veel… Elk jaar komen er wel boeken die je echt wel wil hebben, maar gelukkig staan er voor dit jaar niet echt boeken op het programma. Om je vraag dus te beantwoorden, Martha, ik kijk dit jaar niet echt uit naar specifieke boeken.

De leesvraag #50books is een initiatief van Peter. Hij heeft de vragen in 2013 en 2015 gesteld. Martha stelde ze in 2014, Hendrik Jan in 2016. Dit jaar worden de vragen door Martha gesteld. Deze vraag staat hier.

1 gedachte op “Boeken om naar uit te kijken: #50books vraag 8

  1. Pingback: Verwachtingen en #50books vraag 9 » Tekstbureau DrsPee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *