Loslaten: #WOT deel 13

Controle en loslaten. De WOT’s van de vorige week en deze week lijken elkaars tegenpolen.

Loslaten = 1) Afhelpen 2) Afwerpen 3) Bevrijden 4) Bezig houden 5) Beginnen 6) Elargeren 7) Invrijheidstellen 8) In beslag houden 9) In vrijheid stellen 10) Laten blijken 11) Laten gaan 12) Laten 13) Losbarsten 14) Losgaan 15) Losmaken 16) Lossen 17) Met rust laten 18) Niet meer in het bezit willen houden 19) Niet meer houden 20) Niet langer vasthouden.

Waar kan je invloed op uitoefenen? Niet op alles. Soms moet je dingen loslaten.
Eind april zit ik aan het eind van een periode van twee jaar tijdelijke contracten. Ik heb er drie gehad. Door de nieuwe wetgeving mag ik geen nieuw tijdelijk contract, maar moet er een beslissing worden genomen over een contract voor onbepaalde tijd. De deadline voor die beslissing? Juist ja, 1 april, geen mop.
In een internationale firma met een baan als informatiespecialist die wordt gefinancierd door meerdere kantoren heeft dat wat voeten in de aarde. Iedereen mag er wat over zeggen. Ik kon de laatste weken kiezen: mezelf opvreten van de zenuwen of het loslaten. contractEr moest ook nog gewoon geleefd worden. Ik moest zoetjes aan afwachten tot er een beslissing was gemaakt over mijn baan. En die beslissing viel gisteravond toen ik een appje kreeg van mijn groepsleider, de laatste “ja” was er. Vandaag heb ik mijn contract gekregen en heb ik een blije tweet de wereld in gegooid. Ik mag verder in een baan waarin ik het ontzettend naar mijn zin heb.

4 gedachten over “Loslaten: #WOT deel 13

  1. Pingback: Visie: #WOT deel 4 - Stukjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *