Storing: #WOT deel 39, 2021

Zondagmiddag. Een mooie middag om een blogje te schrijven over een minibieb. Een leuk onderwerp, ik ging dus vrolijk naar mijn WordPress dashboard toe. Een minuutje later was ik minder vrolijk, want ik kreeg een volslagen blanco pagina en geen activiteit. Mijn andere site dan. Nee /Ali was ook blanco. Ik ook trouwens. Geen idee wat het zou kunnen zijn. Webgoeroe dan? Al sinds mijn site werd opgeleverd heeft Martha er aan gewerkt en ook dit keer zou ze het wel weten. Nee dus, voor haar was het ook een raadsel. Hosting dan? Justhost had ook al geen idee.

Het #WOT woord van deze week is

Storing = 1) Afwijking 2) Belemmering 3) Crisis 4) Defect 5) Hapering 6) Hinderlijke onderbreking 7) Interruptie 8) Meteorologische term

storing
© Ali

Storing

Het gebeurt af en toe weleens. En meestal als je het niet kan gebruiken. Een lekke band als je naar je werk wilt fietsen. Een oven die weigert op het moment dat je het ovengerecht voor tien mensen erin wilt schuiven. Een wasmachine die vol en wel dienst weigert. Is het iemand wel eens opgevallen dat zoiets altijd gebeurt in het weekend? Probeer maar eens een monteur in huis te krijgen. Dan is een storing met een internetgerelateerd dingetje toch veel makkelijker. Ik mailde Martha en kreeg keurig antwoord terug. Zij keek alles na, dat het even niet opgelost was, was weer iets anders. De site was niet weg, maar wel even onvindbaar. We zouden er een nachtje over slapen. De volgende dag kreeg ik het bericht dat de site er weer was. Storing voorbij. Het verhaal over de minibieb is nog niet geschreven. En ik heb op die zondag als bezoekerscijfer nul.

Schrijf je mee?

En jij? Storing gehad? En hoe los je het op? Ga je zelf rommelen? Roep je er iemand bij? Ik hoor het graag van je. Laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. Dit woord kun je hier vinden.

1 gedachte op “Storing: #WOT deel 39, 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *