Kladje

Ik zat vanmiddag mijn berichtenlijst te bekijken en het laatste concept voor de positieve dingen berichten stond daar ook bij. Op 12 maart in concept blijven staan en ik ben bang dat het arme ding op een gegeven moment de prullenbak in gaat. Er stonden best leuke dingen in, maar dit corona virus zorgt er niet voor dat ik vrolijk word. Met een vriendin wissel ik nu dagelijks positieve dingen uit. Zelfs dat kost moeite.

Sport

Normaal heb ik een druk leven en ben ik minstens drie keer in de week in de sportschool te vinden. En dat heb ik dus al drie weken lang niet gedaan. Wel ben ik elke ochtend naar buiten gegaan naar het Zuiderpark, gewoon daar even sporten en bewegen. Yoga doe ik ook, maar minder dan ik zou willen. Het gedwongen binnen zitten nodigt niet uit tot ijverig bewegen. Over mijn gewicht ga ik al helemaal niet druk maken en neem ik me ook heilig voor dat ook straks niet te doen. Want dat ik aangekomen ben, weet ik eigenlijk wel zeker.

contemplatie

Afbeelding van Free Creative Stuff via Pixabay

Contemplatie

Het zou moeten uitnodigen tot wat contemplatie om maar een moeilijk woord te gebruiken. Ik heb er tenslotte tijd genoeg voor. Alles bij elkaar besteed ik minder tijd aan mijn werk, al was het alleen maar omdat de bijna twee uur reistijd per dag er van af is. Wanneer begint het actieve leven weer? Dat wordt eind april op zijn vroegst en dan mogen we hopen dat de sportscholen dan opengaan. Tot die tijd mogen we het doen met de telefoon, skype gesprekken en Teams borrels. Dat is denk ik wat ik het meeste mis, gewoon even mensen kunnen zien, kunnen kletsen, bakkie kunnen doen.

Titel

Oh, die titel zag ik pas weer toen ik het voorbeeld van mijn blog even maakte voordat ik ging publiceren. En ik laat hem staan. Het mag even, kladjes. Als ik er maar plezier in heb.

Het wordt voor mij een uitdaging, deze maand, want ik heb besloten elke dag te bloggen. Voor afleiding, concentratie-oefening en gewoon voor de lol. Niet alleen op dit blog, maar ook op mijn andere blog, dat ik normaal voor van alles, boeken, #WOT en zo meer reserveer. Dit is aflevering 3 en aflevering 2 kan je hier vinden.

Afbeelding van Free Creative Stuff via Pixabay

Geef een reactie