Blogplanning

Ik heb het wel meer gezegd, blogplanning is eigenlijk niets voor mij. Tenminste, dat probeer ik mezelf wijs te maken. Negentien dagen in mijn eigen uitdaging van elke dag bloggen denk ik dat het misschien toch handig is. Want ik zit voor de zoveelste keer te bedenken wat ik nu eens ga schrijven. Kwalitatief gezien zijn dit misschien niet mijn beste blogs, aan de andere kant vind ik het eigenlijk wel mega leuk om te doen.

Blogplanning

Mijn blogplanning dus, waarin onder andere een verhaal in twintig dagen stond. Veiligheidshalve had ik er ook bij gezegd dat ik niet elke dag aan dat verhaal zou schrijven, en dat is maar goed ook, want de laatste zes dagen is daar niets bij gekomen. Ga daar dan mee verder, hoor ik mensen schreeuwen, maar dat vind ik weer niet eerlijk op de een of andere manier. Een beetje makkelijk. Elke dag een stukje verhaal en dan ben ik weer twintig dagen verder. Niet dus. Nee, de moeilijke weg, elke dag iets anders, waarbij ik soms ’s ochtends al op een idee kom, en andere dagen ’s avonds toch heel goed moet nadenken. Ik heb in een Word documentje een tabel staan met daarin alle dagen van april, en een tweede vakje waar dan het plan moet staan. Dat is dus in de meeste gevallen nog leeg. Alleen 27 en 30 april heb ik wat staan. Voor 27 april wil ik een brief aan de koning schrijven, voor 30 april staat er een evaluatie op het programma. En mei? Stop ik met dagelijks bloggen? Ik weet het nog niet, want het is ergens natuurlijk wel jammer als die dagelijkse flow dan stopt.

Bron: Pixabay

Het wordt voor mij een uitdaging, deze maand, want ik heb besloten elke dag te bloggen. Voor afleiding, concentratie-oefening en gewoon voor de lol. Niet alleen op dit blog, maar ook op mijn andere blog, dat ik normaal voor sport en voeding reserveer. Dit is aflevering 19, hier kan je aflevering 18 vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *