Weer: #WOT deel 15, 2020

Het weer. Daar wil Irene het over hebben deze week. Het is alleen maar het meest besproken onderwerp in de Nederlandse samenleving. Ga over koetjes en kalfjes praten en begin over het weer. Zoiets. En ik weet niet of ik het erover wil hebben. Normaal vind ik lekker weer wel… lekker eigenlijk. Maar dat is wel in omstandigheden dat je gewoon naar buiten kan, je zonnebril op kan zetten en naar het strand kan fietsen. En dat gaat niet hé? Dus wat dat betreft mag het ook gaan regenen.

Weer: 1) toestand van de dampkring wat temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, bewolking en wind betreft: weer of geen weer bij elke weersgesteldheid; mooi weer spelen (a) ondanks problemen doen alsof er niets aan de hand is; (b) het er goed van nemen 2) de gevolgen van de invloed van temperatuur en vocht: het weer zit in de spiegel de spiegelende laag is aangetast door vocht

regen

Weer wel of weer niet

Het is dus een beetje dubbel bij mij. Mijn balkon achter krijgt pas in de late middag zon en dan spreken we in deze tijd van het jaar over 5 uur. Heb ik dan nog zin om op het balkon te gaan zitten? Of ga ik binnen zitten, schrijf stukjes zoals dit, en luister ik naar de radio? En loop ik af en toe naar het balkon? Vragen, vragen, vragen. Het antwoord is er nog niet en zal denk ik op zich wachten tot eind april of zo.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

Het wordt voor mij een uitdaging, deze maand, want ik heb besloten elke dag te bloggen. Voor afleiding, concentratie-oefening en gewoon voor de lol. Niet alleen op dit blog, maar ook op mijn andere blog, dat ik normaal voor sport en voeding reserveer. Dit is aflevering 10, hier kan je aflevering 9 vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *