Zon: #WOT deel 22, 2021

Zon, zee, zand! En jawel, na een eindeloze stortvloed aan regen scheen deze week toch eindelijk de zon. Het mag goed zijn voor de plantjes en de grondwaterstand, maar ik had het wel gehad met die regen. Dus, genieten! Stoel buiten op het balkon, gloednieuw voetenbankje erbij, gloednieuw balkontafeltje erbij! Wegbakken vanaf een uur of 4 als de zon op mijn balkon komt!

Het #WOT woord van deze week is

Zon = 1) Blijdschap 2) Brandende bol 3) Bron van energie 4) Dagelijkse gast 5) Daggesternte 6) Energiebron 7) Felle lichtbron 8) Helios 9) Hemellichaam 10) Koperen ploert 11) Lichtbron

Zon

Ik word vrolijk van zon, en ga helemaal niet goed op koud weer. Een winterdepressie is een te groot woord voor mijn niet vrolijke bui in de winter, maar de zon doet me alleen maar goed. Ieder geniet op zijn eigen wijze. Ik ben niet het type om te bakken, andere mensen kunnen niets beters verzinnen. Een vol strand? Niet voor mij, want het mag zo lekker zijn, een beetje schaduw is nog lekkerder. De mensen worden vrolijker in de zomer. De vreugde over de zon is ook te melden in de muziek. Zomerhits voldoende die voldoende op oorwurmen lijken om te blijven hangen. Ik kan jullie bijvoorbeeld herinneren aan René Froger die elke zomer weer grijs gedraaid wordt met zijn eigen huis, een plek onder de zon.

Er is geen enkele mogelijkheid deze zomeroorwurm te ontlopen. Ik heb het zelfs een keer gebruikt voor een blog.

Schrijf je mee?

En jij? Ben je een zomerfan of ga je liever voor de winter? Brul je mee met iedere zomerhit die voorbij komt, of laat je de radio liever uit in de zomer? Laat me horen wat je ervan vindt en laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

4 gedachten over “Zon: #WOT deel 22, 2021

  1. Pingback: #WOT, deel 22: zon - iPIXtitude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *