Goede voornemens

Dag 15 en dit deel van de goede voornemens houd ik vol. Elke dag bloggen. Ik ben zelfs weer met een #twentydaystory begonnen, waar ik tot nu toe twee afleveringen van heb gemaakt.

En voor de rest?

Nou, ik wilde dus eigenlijk deze week een beetje scheiding aanbrengen tussen werk en privé, maar daar moet ik morgen nog maar eens een poging toe wagen. Want dat is tot nu toe niet gelukt. Gisteren was het een lekkere, drukke dag. Vandaag lukte het voor geen meter en rond een uur of 4 heb ik het opgegeven. Sorry baas. Morgen weer en dan is het voornemen echt serieus te kijken wat ik allemaal wil doen. Misschien ook maar de collega’s mailen dat ik echt wel voorradig ben om iets te doen.

Sport en zo

Ik ga weer naar het Zuiderpark, zelfs al was het daar vanochtend echt wel fris. Lekker even bewegen, sporten, naar eenden kijken die rare scheervluchten maken. Even genieten van het buiten zijn, want ik merk wel dat ik als brave burger weinig, eigenlijk te weinig buiten kom. Dan heb ik dit dus wel nodig. En het voornemen was ook binnenshuis te gaan sporten. Ja, dat was het inderdaad en is het nog steeds. Ik volg iemand op Instagram die elke ochtend begint met yoga, wat houdt mij tegen? De wekker wat vroeger zetten, even een half uurtje yoga, de deur nog even uit voor het Zuiderpark. Het klinkt heel goed zal ik maar zeggen. En dan die persoon die vandaag op Twitter zei dat hij toch maar minder ging snacken en meer ging bewegen. Bewondering, grote bewondering, want ik kom eigenlijk nog steeds nergens aan toe.

yoga

Toch wat leuks

Deze week op Twitter gezien. Plantje.nl dat voor ongeveer 20 euro een kneusjesbox verkoopt. Betekent dus een aantal plantjes waar iets aan mankeert. Ik heb er één besteld die op 25 april bezorgd gaat worden. Volgens mensen die ze al besteld hebben, mankeert er weinig aan. Ik verheug me er nu al op.

Het wordt voor mij een uitdaging, deze maand, want ik heb besloten elke dag te bloggen. Voor afleiding, concentratie-oefening en gewoon voor de lol. Niet alleen op dit blog, maar ook op mijn andere blog, dat ik normaal voor van alles, boeken, #WOT en zo meer reserveer. Dit is aflevering 15 en aflevering 14 kan je hier vinden.

2 gedachten over “Goede voornemens

  1. Wat leuk zo’n kneusjesbox. Alleen 8 á 12 planten is mij veel te veel. Waar laat je ze. Het is idee is wel geweldig. Maak je een foto als ie binnenkomt op mijn verjaardag. 🙂

  2. Goed zo! Het is zo lastig om wat structuur te krijgen en iedere dag bloggen vind ik knap. Deed dat ooit een tijdje maar dat red ik allang niet meer dus respect! En de rest komt ook él

Geef een reactie