Vakantie zaterdag

Het heeft zijn voor- en nadelen op vrijdag boodschappen te doen. Het nadeel is dat het op vrijdag regelmatig voorkomt dat er dingen op zijn. Die blijven dan op het lijstje staan tot de volgende boodschappenronde. Het voordeel is dat je er niet persé uit hoeft op een bijzonder regenachtige zaterdagmorgen. Vanmiddag valt het allemaal reuze mee, maar vanochtend zijn er een paar stevige buien uit de lucht komen vallen.

Rustige zaterdag

Dat was dan ook de reden dat deze zaterdag gewoon rustig werd. Ik heb gerommeld. Ben lief geweest voor mijn planten, die hadden wat extra zorg nodig. Dode blaadjes weghalen en zo. Sommige planten hebben een andere plek gekregen, misschien dat ze het dan beter gaan doen. Andere planten doen het gewoon goed. Maar ja, zonnetje, overigens ook een enorme wind hier aan de kust en eigenlijk moet je er dan uit. Ik heb er korte metten mee gemaakt. Ik heb vakantie, ik hoef niks. De rest van de zaterdag kan ik dus rustig vullen met het maken van foto’s voor een blog. Alle boeken van de Nieuwe Euro 5 serie heb ik nu gescand met fotoscan. Het blog volgt nog, daar had ik vandaag geen zin in. Ik heb ze ook ingevoerd in Librarything, ik ben tenslotte bibliotheeknerd.

Het menu van vanavond

Ik ben het al vanaf maandag van plan, maar het lukte elke keer niet. Het wordt vanavond gegrilde bloemkool met pasta. Een heerlijk recept waar ik zelf nog tomaatjes bij gooi. Met de chili flakes moet je een beetje oppassen, want dat kan behoorlijk gepeperd uitvallen. Maar ja, je moet er wel een beetje tijd voor nemen qua voorbereidingstijd en oventijd. Lekker eten dus vanavond. En verder? Vakantie. Ik zie wel.

Geef een reactie