Beetje moe

Kenmerkend voor deze week: vooral weinig geslapen. Keurig om 11 uur in bed liggen en om 12 uur nog naar het plafond liggen staren, drie keer wakker worden ’s nachts. Ik heb het 1 keer gehad dat ik om 6:15 wakker werd en lekker lag te soezen en plotseling klaar wakker was. Ik realiseerde me dat ik de avond tevoren de accu van mijn fiets vergeten was, die had aan de oplader gemoeten. Wat doe je dan? Je gaat eruit en legt hem aan de oplader en kruipt weer terug in bed. Ik heb het gered tot mijn werk. Maar dat was dus wat vermoeiend.

Qua eten was het makkelijk deze week, want ik heb twee keer ergens anders gegeten, maar het betekent wel dat ik het niet zo goed in de hand heb en daar word ik wat onrustig van.

Vrijdag: goede dag: 84,5 kg, betekent dus 2 ons aangekomen, maar ja, ik was vorige week 1,3 kg afgevallen. Nog steeds onder de 85 kg en daar wil ik ook onder blijven.

Er komen wel drukke en onregelmatige weken aan. Bij toneel komt de voorstelling eraan en ik weet precies hoe dat gaat.
Donderdag is de generale, dus daarna naar de kroeg om het door te spreken en te beloven dat het allemaal beter gaat de volgende dag.
Vrijdag: première, dus zijn we helemaal uitgelaten en gaan we naar de kroeg om het te vieren.
Zaterdag tweede voorstelling, we zijn al wat makkelijker, dus het valt wat tegen en we gaan naar de kroeg om het niet te vieren.
Zondag: laatste voorstelling, daarna met zijn allen uit eten – en drinken.
Oh, en als ik één van die dagen vóór 1 uur op bed lig, mag het in de krant.
Tel daarbij dat ik komende twee zondagen mag repeteren en mijn sportschema dus ernstig in de war wordt gegooid… Zucht.
Ik heb er met P over gepraat vandaag, me gerealiseerd wat het zou betekenen en me daarna voorgenomen om het niet uit de klauw te laten lopen.
Tikkeltje neurotisch, maar ik heb voor de komende weken dus al trainingen in mijn agenda gezet.

Totaal: 103 dagen

Geef een reactie