Korte vakantie

Ik heb vanmiddag besloten een paar dagen vrij te nemen en er een lang weekend van te maken. Donderdag vrij, vrijdag werk ik al nooit, en maandag neem ik ook vrij. Een kleine vakantie. Donderdag wordt het weer warm, dus ik vind het wel mooi eigenlijk. De laatste keer dat ik een paar dagen vrij had, was de week na de Pinksteren, dus het mag wel weer.

Fietsplannen

Voorlopig heb ik weinig plannen. Als het niet zo warm wordt, is een fietstochtje wellicht een goed plan. Ik wilde altijd nog een keer naar Hoek van Holland fietsen. Bij mij vandaan een afstand van ongeveer 16 km en dat is goed te doen. Ik kan zelfs ongeveer langs het strand rijden.

Leesplannen

Ik kan me best amuseren met een boek op het balkon en mijn zomerleeslijst is nog lang niet uitgelezen. Wel komt er van alles tussendoor, zoals de hele Euro 5 serie, ik ben nu bezig met de laatste drie boekjes. Die zijn dun en lezen als een trein, in een uurtje ben ik er doorheen.

Voor de rest?

Ik weet het nog niet, het zijn natuurlijk ook maar vier dagen, dus hoeveel kan je daarin doen? Ik heb even op de sites van het Fotomuseum en het Mauritshuis gekeken of daar iets interessants was, maar niets voor mij in ieder geval. Met het OV heb ik nog even niets, dus het moet op de fiets bereikbaar zijn. Ik zie het wel.

Geef een reactie