Week overgeslagen

Het kwam er niet van en ik was het een beetje vergeten, daar komt het op neer. Ik had vorige week wel aantekeningen gemaakt, want dat is vaste prik tegenwoordig. Lunch bij de Hema, broodje, smoothie, cappuccino en aantekeningen. Maar vervolgens had ik er geen blog van gemaakt.
Misschien iets te veel frustraties over mijn werk waar mijn toekomst vrij onzeker is.

Vorige week iets aangekomen, naar 82,8 kg en deze week kwam er 2 ons bij, waardoor ik op 83 kg kwam. Aan de training kan het niet liggen of ik ben nog steeds bezig spieren te kweken, het vetpercentage blijft namelijk ook zakken. Ik was wel wat nonchalanter geworden met eten en drinken en dat kwam door die frustratie.

P had me vorige week getrakteerd op een meer dan stevige conditietraining waarbij ik er een liter zweet uit had gegooid. Daarbij mijn lievelingsonderdeel: een intervaltraining op de loopband van 6 en 11 km, 8 minuten lang. Gelukkig kreeg ik op de helft even een wat langere pauze. Toen ik weer kon praten mocht ik verder.

Deze week kreeg ik weer krachttraining, wat vooral voor P leuk was, omdat hij kon zien hoeveel er nog niet lukte. Alleen al een bal tegen een muur gooien en meteen weer opvangen, wat ik tien keer achter elkaar moest doen. Ik heb het rotding minstens dertig keer gegooid.
En optrekken lukt ook nog niet. Het lijkt zo eenvoudig, omhoog springen en dan blijven hangen. Ik ging meteen weer naar beneden. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen.

Wel een kleine triomf: een plank van 1,25 min. En mijn opwarming, 1000 m roeien, in 4,41 min, in het begin deed ik er 5,17 min over. Tijd om die een tandje zwaarder te zetten.

Leukste moment van deze week: de complimenten die ik donderdagavond van een andere trainer kreeg, hij vond dat ik zo vooruit was gegaan.

Totaal: 146 dagen

Geef een reactie